Arrenca un nou curs escolar marcat per la Covid

Els alumnes d’educació infantil, primària i ESO de Premià de Dalt han tornat a les aules després de 6 mesos de pandèmia. Com a la resta de Catalunya, dilluns passat, 14 de setembre arrencava el curs escolar 2020-2021, marcat clarament per la crisi sanitària de la Covid 19, amb totes les mesures i restriccions que garanteixen la seguretat per a evitar contagis.

Featured Video Play Icon

Amb aquest objectiu clar, els equips directius i mestres de les escoles han treballat dur per adaptar els seus centres educatius de manera que tan els alumnes com professors puguin seguir les classes i assistir a l’escola amb tranquilitat.

Dins del pla de reobertura de les escoles, les entrades esglaonades i la diferenciació d’accessos als centres educatius han estat algunes de les principals mesures adoptades. A més , en el seu primer dia d’escola, els alumnes a part de retrobar-se amb els companys i professors,  es van trobar també amb agents cívics que vetllen per un total cumpliment de les mesures a les estrades i sortides.

Tot i que serà un curs prou diferent, hi ha coses que no canvien , com la il·lusió  i els nervis del primer dia i les ganes de retrobar-se amb els companys.

Els pares, tot i la situació , també tenien ganes que comencés el curs i han portat  als seus fills i filles a l’escola amb confiança, però també amb certa preocupació.

Ha començat per tant un nou curs adaptat a les circumstàncies, on tots, alumnes, pares, mestres, monitors i personal de l’escola, hauran d’assimilar els canvis i  adaptar-se a les noves mesures, pel bé de tots.