Arrenca la campanya de Nadal al nostre comerç

Coincidint amb el període de les Festes de Nadal, l’Associació de Comerciants  de Premià de Dalt  ha engegat accions per a promocionar i potenciar el comerç de proximitat.  També s’anima als establiments del poble a participar a la Fira de Nadal d’enguany, el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, de manera que el 90% dels participants ja  són comerços locals

Featured Video Play Icon

Coincidint amb el període de les Festes de Nadal, l’Associació de Comerciants  de Premià de Dalt  ha engegat accions per a promocionar i potenciar el comerç de proximitat.  També s’anima als establiments del poble a participar a la Fira de Nadal d’enguany, el cap de setmana de l’11 i 12 de desembre, de manera que el 90% dels participants ja  són comerços locals.

Divendres 26 de novembre es va iniciar la campanya  de Nadal que consisteix en un sorteig  de 3 premis de 100 € que es poden gastar en els comerços associats.

El sistema és el següent. Quan compres en un comerç local, omples una butlleta amb el teu nom i es diposita en una urna per a fer el posterior sorteig. Els premis estan repartits en xecs de 20 euros que dóna opció a triar el producte i el comerç on bescanviar el premi.

El sorteig final es farà coincidint amb la Fira de Nadal, el diumenge 12 de desembre, a la plaça de la Fàbrica.

L’Associació “El nostre comerç” té com a objectiu incentivar el comerç local com a  font de vida per al municipi, alhora que permet fomentar la cohesió i integració dels nuclis urbans. L’increment de comerç electrònic i els efectes de la pandèmia han afectat considerablement el comerç de proximitat, fet que ha propiciat que els establiments de Premià de Dalt tirin endavant estratègies per apaivagar aquests impactes negatius.  Una de les iniciatives per a revitalitzar els comerços  i facilitar les compres  ha estat la creació d’un web de l’associació, www.acpdd.cat,  que permet fer les compres online. També s’han potenciat les seves xarxes socials.

Des de l’Associació “El nostre comerç” tenen molt clar que dinamitzar els comerços locals i apropar-los a la ciutadania és clau per mantenir-los plens de vida.