Arrenca el Jazz en Nit 2019

Els jardins de Can Figueres tornen a ser l’escenari les nits de divendres del mes de juliol del festival Jazz en la Nit.

Featured Video Play Icon

Divendres 5 de juliol es donava el tret de sortida a una nova edició del festival, un cicle que s’ha convertit en un festival de referència i prestigi amb molt bona acollida entre la població i amb un ressò  destacat més enllà del nostre poble.

Els encarregats d’encetar aquesta edició de Jazz en la Nit han estat The Ramblers Septet ,  que van oferir un magnífic concert amb  sons calents i captivadors  a base de Rhythm and Blues . Les seves composicions,  tot i està ancorades en la tradició musical,  tenen  una forta identitat pròpia que atrau des de la primera nota.

Els concerts del Jazz en la Nit comencen a les 10 de la nit però des d’una hora abans el públic té la possibilitat de gaudir del complet servei de restauració que ofereix Carns Laura, i l’opció de prendre alguna copa mentre es gaudeix del festival de Jazz.

Una altra proposta que s’ofereix durant la vetllada és la possibilitat de visitar el museu de Premià de Dalt, que té la seva seu a la Casa de Cultura i que ja fa uns anys que està obert mentre es celebren els concerts. Actualment  s’hi pot veure l’exposició de pintures  “Gènesi” de l’artista Madola .

Les programació del Jazz en la Nit d’enguany ha programat actuacions per tots els divendres del mes de juliol. La propera serà la de Carles Benavent Trio & Tomasito el dia 12 de juliol, un trio d’autèntic luxe, que comptarà amb la participació  al compàs i el ball d’un geni en la matèria com Tomasito.

El divendres 19  el versàtil pianista de jazz Marco Mezquida, ens porta “Els somnis de Ravel” per endinasr-nos en un oníric per l’imaginari musical  i personal de Maurice Ravel.

El  Festival tancarà el dia 26 amb la magnifica veu de Mònica Green, que ens oferirà una nit  en la que podrem compartir la seva força i ímpetu sobre l’escenari.  Ens presenta el seu espectacle Project soul, una recopilació dels principals èxits  de la música negra dels 60,70 i 80 amb temes de soul, blues i R&B.