Arrenca amb força una nova edició del Jazz en la Nit

Divendres passat  es donava el tret de sortida  a la XXVI edició del festival Jazz en la Nit, que enguany ens presenta algunes novetats.

Featured Video Play Icon

Diferents estils  musicals com el blues, el rock , el soul,  o el flamenc es fusionen amb el jazz  per omplir de bona música  les quatre nits de divendres  de juliol als jardins de Can Figueres  amb molt bones propostes.

El primer concert va arribar de la ma de Koko Jean and The Tonics.  quatre dels músics més aclamats per la crítica de l’escena barcelonina.   Koko Jeans, tot un remolí a l’escenari, va ser capaç de commoure al públic  amb una balada o un blues i, al mateix temps, fer pujar la temperatura amb un  soul o un rock’n’roll.

El divendres 15  tindrem un a novetat de la programació de Jazz en la Nit,  un concert teatralitzat en el que el  jazz i l’humor en seran els protagonistes.

El festival Jazz en la Nit segueix oferint un nivell extraordinari i està totalment consolidat.  Enguany, com no podia ser d’altra manera, ens porta també  les millors figures del jazz del nostre país.

Durant les nits de Jazz s’ofereix un servei de ludoteca i cangur  per infants  de 3 a 12 anys per als pares que venen amb els seus fills.

A més, durant les vetllades del festival,  el Museu també obre les seves portes per visitar   una exposició col·lectiva de fotografia i pintura dedicada al Jazz en la Nit, que ens ofereix l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt sota el nom de “Contrapunt musical “.