Aparadors del comerç local exposen “Contagi”, nova proposta artística de Madola i Rafael Vallbona

Des del passat dia 13 i fins al 25 d’aquest mes d’abril els aparadors d’alguns comerços de Premià de Dalt s’han convertit en autèntiques sales d’exposicions. Aquests aparadors mostren una col·lecció de dibuixos a tinta, que l’artista Madola va fer al seu estudi durant l’època de confinament estricte. Les peces es complementen amb textos de l’escriptor i periodista Rafael Vallbona.

Featured Video Play Icon

Dijous passat, l’artista i l’autor van fer un recorregut pels diferents establiments participants per donar a conèixer aquesta obra, que s’anomena ‘Contagi’ .

La idea de fer arribar la proposta  als premianencs a través dels  seus comerços de proximitat ha estat una iniciativa de Can Vallerià (Art, comunicació i territori) i de la pròpia Madola, que ha comptat amb la implicació del comerç local.

La intenció és editar un llibre d’artista en els propers mesos  amb les obres a tinta esgrafiades  amb els textos de Vallbona.

Fin el 25 d’abril, l’obra “Contagi” la podem veure  als aparadors de diferents comerços tot seguint un ordre que s’inicia per la Merceria Ca la Teresa, i segueix un itinerari per la Cooperativa la Fraternitat, Instal·lacions Cortada, Pastisseria Joan Jorge,  Farmàcia Meritxell Galceran   i finalitza  al Quiosc de la Fàbrica.