Acte de reconeixement a l’esport local

L’Ajuntament de Premià de Dalt organitza un acte de reconeixement a entitats i esportistes locals més destacats de la temporada

Featured Video Play Icon

El dimecres 26 de juny l’Ajuntament de Premià de Dalt va organitzar un acte de reconeixement a equips  i esportistes  que han destacat durant la temporada en les diferents entitats i disciplines esportives del poble.

Cadascuna de les entitats  ha escollit els equips, jugadors o entrenadors, que per la seva trajectòria, actituds, implicació i resultats es mereixen un reconeixement especial que se’ls fa públicament des del consistori.

També amb es va fer una menció honorífica a tres presidents que deixen els seu càrrecs després d’anys a les entitats: Oscar Morillas, del Club de Bàsquet Premià de Dalt , Juan Arroyo del Club de Futbol Sala Premià de Dalt, i Antoni Díaz del Club Esportiu  Premià Dalt.

Josep Maria Marín i Cristina Rodríguez van ser reconeguts també per la seva dedicació durant 24 anys al capdavant del gimnàs del pavelló poliesportiu..

Dos esportistes locals , Hugo Alonso , de la  disciplina Brazilian Jiu-Jitsu Grappling, i Aitor Molina, de boxa, també van rebre un diploma de reconeixement a la seva trajectòria, mèrits i fites assolides en els seus respectius esports.

El Club Ciclista BTT Premià de Dalt  va destacar Àlex Gimeno de la Secció de Mountain Bike, Daniela Terol a la secció d’Skate i  Àlex Pérez de la Secció d’Scooter.

El Club de Bàsquet va reconèixer la tasca de l’equip Premini Femení i el Mini Femení, campiones de Lliga i el sènior masculí per la trajectòria i constància.

El club esportiu Premià de Dalt va destacar  l’equip Infantil A, l entrenador Martin Andrade, i els coordinadors de Futbol 11, Genís Mejías, i futbol 7, Oriol Martínez.

El Futbol Sala va reconèixer la trajectòria de Fernando Alcaide Martin i Josep Jerez com a capitans i jugadors de l’equip a Primera Catalana, i del segon equip sènior respectivament. Clàudia  Prats, jugadora del juvenil Femení a 1ª Catalana, i Bruno Gavardino, jugador de l’equip Aleví Base, convocat a la selecció comarcal del Maresme.

El Club de Vòlei va reconèixer els èxits de l’equip benjamí Blau, campiones de Catalunya,  i de l’equip Juvenil A.

A tots els esportistes destacats se’ls va fer el lliurament d’un diploma per part del regidor d’Esports Juli Giner, del seu adjunt, Ramon Golart, i de l’alcalde Josep Triadó, que va ser l’encarregat de tancar l’acte .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *