2.000 persones omplen els divendres musicals del 24è Jazz en la Nit

La potent veu de la cantant Mònica Green i el seu espectacle “Project Soul” va cloure el 24è Jazz en la Nit, el festival que cada divendres del mes de juliol omple de públic els jardins de Can Figueres.

Featured Video Play Icon

La potent veu de la cantant Mònica Green i el seu espectacle “Project Soul” va cloure el 24è Jazz en la Nit, el festival que cada divendres del mes de juliol omple de públic els jardins de Can Figueres. Enguany 2.000 persones han assistit als diferents concerts i propostes musicals que ha ofert el Jazz en la Nit, un cicle amb alt nivell musical que es troba plenament consolidat a Premià de Dalt.

El darrer concert de l’edició 2019 del Jazz en la Nit va ser l’espectacle “Project Soul”, ofert per la cantant Mònica Green, que amb la seva impressionant veu va oferir un concert basat en el “Mònica Green 30 anys”, els anys que fa que aquesta cantant  nord-americana nascuda a l’estat de Nova York va decidir quedar-se a Barcelona i començar la seva exitosa carrera en solitari .

Amb les entrades exhaurides per al concert, l’espectacle va presentar les millors versions de la música negra dels anys 60, 70 i 80, els principals èxits del soul, Blues i R&Blues,  cançons que han fet història i  que interpretades amb la força i l’ímpetu que caracteritzen la Mònica Green, van posar al públic dempeus.

Enguany l’edició del jazz ha aplegat 2000 persones durant totes les nits de divendres del mes juliol. I és que les vetllades  musicals a Can Figueres són especials, màgiques i plenes de vida., en les que es comparteix bona música i bona companyia, durant un festival de referència, plenament consolidat, que ha esdevingut ja una cita obligada de molts premianencs i visitants de la comarca.

Per acompanyar les vetllades musicals, el Jazz en la Nit ha ofert altres propostes com el servei de restauració a càrrec de Carns Laura, les visites al Museu de Premià de Dalt i un servei de ludoteca per als menuts.